Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfora Princes Enragés
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Haagen kopt de bal weg. Mouille heeft problemen om de bal te vangen. Katow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouille verovert de bal door een tackle van achteren. Mouille draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Asselborn trapt de bal weg van het doel. Alliot kopt de bal weg. Chastang probeert de bal aan de voet te houden. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ... Boizard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Princes Enragés 1:0

15e minuut.
Hess is nu in balbezit. Erpelding rent richting de bal. Erpelding passt de bal zonder na te denken. Duchene heeft problemen om de bal te vangen. Duchene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer met een sublieme pass. Als probeert naar een medespeler te passen. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Princes Enragés 2:0

19e minuut.
Felten geeft een lange en hoge pass. Mouille probeert de bal met de borst te controleren. Hetting is nu in balbezit. Mouille onderschept slim de pass. Mouille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Duchene de bal onder controle te krijgen. Chastang rent richting de bal. Duchene onderschept slim de pass. Duchene haalt uit met een fantastische trap. Boizard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Princes Enragés 3:0

36e minuut.
Felten rent richting de bal. Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. Hedin passt de bal in één keer door. Alliot rent richting de bal. Alliot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Princes Enragés 4:0

44e minuut.
Fiedler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoscheit is nu in balbezit. Hoscheit speelt de bal door. Duchene rent richting de bal. Duchene draait met de bal, schiet en ... Boizard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfora 53%, Princes Enragés 47%.
Anfora - Princes Enragés 4:0

56e minuut.
Hetting trapt de bal weg. Inworp. Hulin met een snelle inworp. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer speelt de bal door. Mouille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfora - Princes Enragés 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfora 54%, Princes Enragés 46%.
Anfora - Princes Enragés 4:1