Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FooN lovervwe147
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fangda Dechakup passt de bal met de wreef. Rojjaroen is nu in balbezit. Maneechote begaat een overtreding. Maneechote krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen is nu in balbezit. Dakang onderschept slim de pass. Jitwiset is nu in balbezit. Jitwiset draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Li is nu in balbezit. Rojjaroen is nu in balbezit. Rojjaroen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pinthong de bal. Pinthong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Tongsukkaew probeert de bal aan de voet te houden. Jitwiset probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Li de bal. Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Haili geeft de bal voor. Dusitwilai geeft de bal voor. Tongsukkaew controleert de bal met de borst. Pinthong onderschept slim de pass. Pinthong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - lovervwe147 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 77%, lovervwe147 23%.
FooN - lovervwe147 0:1

54e minuut.
Haili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongsukkaew onderschept slim de pass. Maneechote maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maneechote naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Pinthong probeert naar een medespeler te passen. Cunnan is nu in balbezit. Cunnan geeft een hoge lob. Li springt en kopt de bal. Baifeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - lovervwe147 0:2

75e minuut.
Pinthong geeft een hoge lob. Dusitwilai kopt de bal weg. Fangda Dechakup heeft problemen om de bal te vangen. Pinthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FooN - lovervwe147 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FooN 61%, lovervwe147 39%.
FooN - lovervwe147 0:3