Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lovervwe147 FooN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kuo chuan is nu in balbezit. Kiam-Woon verovert de bal door een tackle van achteren. Kiam-Woon geeft een lange en hoge pass. Li is nu in balbezit. Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiam-Woon probeert de bal aan de voet te houden. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Li begaat een overtreding. Li krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rojjaroen is nu in balbezit. Tongsukkaew is nu in balbezit. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongsukkaew is nu in balbezit. Tongsukkaew haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tongsukkaew. Tongsukkaew krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Li is nu in balbezit. Tongsukkaew onderschept slim de pass. Pinthong onderschept slim de pass. Pinthong haalt uit met een fantastische trap. Baifeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - FooN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 47%, FooN 53%.
lovervwe147 - FooN 1:0

47e minuut.
Tongsukkaew is nu in balbezit. Kiam-Woon onderschept slim de pass. Kiam-Woon met een sublieme pass. Maneechote geeft de bal voor. Chaoyi controleert de bal met de borst. Baifeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dusitwilai zal de hoekschop nemen. Kiam-Woon kopt de bal weg. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Baifeng bokst de bal weg.

53e minuut.
Cunnan passt de bal zonder na te denken. Pinthong heeft problemen om de bal te vangen. Pinthong speelt de bal door. Li rent richting de bal. Li draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Maneechote de bal. Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch passt de bal met de wreef. Dusitwilai rent richting de bal. Dusitwilai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Li rent richting de bal. Chaoyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tongsukkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinthong is nu in balbezit. Pinthong schiet op doel. Baifeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Maneechote passt de bal in één keer door. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Li de bal. Li draait met de bal, schiet en ... Baifeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lovervwe147 - FooN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lovervwe147 32%, FooN 68%.
lovervwe147 - FooN 2:0