Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
besbes kaitokung
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sangkaew is nu in balbezit. Sangkaew passt de bal met de wreef. Tang rent richting de bal. Tang haalt uit met een fantastische trap. Sailom probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Haidong kopt de bal weg. Tang controleert de bal met de borst. Uchin is nu in balbezit. Tang is nu in balbezit. Tang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
besbes - kaitokung 1:0

19e minuut.
Shoou rent richting de bal. Shoou passt de bal in één keer door. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla schiet op doel. Khunsuthi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 50%, kaitokung 50%.
besbes - kaitokung 1:0

46e minuut.
Haidong met een sublieme pass. Erwei rent richting de bal. Charoensabmahk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Charoensabmahk krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Uchin passt de bal zonder na te denken. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla haalt uit met een fantastische trap. Mali probeert de bal aan de voet te houden. Khunsuthi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
besbes - kaitokung 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt Srisa de bal. Sinklud onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siriattana. Siriattana krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Wisutratsami de bal onder controle te krijgen. Sinklud is nu in balbezit. Wisutratsami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wisutratsami krijgt een gele kaart. Sinklud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sinklud kan niet meer verder spelen. Sae-Hua komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besbes 51%, kaitokung 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
besbes - kaitokung 1:1