Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khom besbes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erwei met de inworp. Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kam Hua rent richting de bal. Kam Hua geeft een lange en hoge pass. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra draait met de bal, schiet en ... Mali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Haidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuansheng probeert naar een medespeler te passen. Shinawatra rent richting de bal. Shinawatra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Raksombat rent richting de bal. Raksombat passt de bal zonder na te denken. Mali rent richting de bal. Shinawatra onderschept slim de pass. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew passt de bal zonder na te denken. Tang rent richting de bal. Tang haalt uit met een fantastische trap. Tang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - besbes 0:1

37e minuut.
Tang probeert naar een medespeler te passen. Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon passt de bal met de wreef. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yuansheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khom - besbes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 55%, besbes 45%.
khom - besbes 0:2

49e minuut.
Wisutratsami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raksombat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew schiet op doel. Khunsuthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mun speelt de bal door. Kam Hua rent richting de bal. Kam Hua geeft een lange en hoge pass. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang schiet op doel. Yuansheng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kam Hua geeft een hoge lob. Mali rent richting de bal. Haidong probeert naar een medespeler te passen. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Yuansheng de bal. Yuansheng passt de bal zonder na te denken. Mali is nu in balbezit. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beihong met de inworp. Raksombat geeft de bal voor. Shinawatra heeft problemen om de bal te vangen. Shinawatra schiet op doel. Khunsuthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khom 41%, besbes 59%.
khom - besbes 0:2