Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iran 11 FC Radin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nakisa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabet Sabiri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Khuzayn de bal. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rozin de bal onder controle te krijgen. Hejazi is nu in balbezit. Hejazi draait met de bal, schiet en ... Abdelmijad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Asgari alam is nu in balbezit. Inworp. Asgari alam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi rent richting de bal. Shirazi schiet op doel. Abdelmijad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hammoudi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abu-Abdel met de inworp. Khallali rent richting de bal. Khallali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Estilidaei rent richting de bal. Sabet Sabiri onderschept slim de pass. Sabet Sabiri passt de bal in één keer door. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iran 11 - FC Radin 1:0

37e minuut.
Nakisa rent richting de bal. Shirazi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakisa. Nakisa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Ibrezieni de bal. Shirazi rent richting de bal. Shirazi met een sublieme pass. Qazai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iran 11 52%, FC Radin 48%.
Iran 11 - FC Radin 1:0

51e minuut.
Lahcen geeft een lange en hoge pass. Al Nasshar heeft problemen om de bal te vangen. Khallali is nu in balbezit. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Khallali passt de bal zonder na te denken. Hammoudi heeft problemen om de bal te vangen. Hammoudi geeft een hoge lob. Qazai is nu in balbezit. Qazai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali met een sublieme pass. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... Benhaim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iran 11 - FC Radin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iran 11 47%, FC Radin 53%.
Iran 11 - FC Radin 2:0