Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
traxtor mah Navid sorkh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 14.4
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Dhif speelt de bal door. El Assali is nu in balbezit. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ... Mahjoub maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
El Assali rent richting de bal. Wamish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Assali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burujirdi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Maliba de bal. Haqiqatju bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqiqatju geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rubeen rent richting de bal. Haqiqatju verovert de bal door een tackle van achteren. Haqiqatju speelt de bal door. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: traxtor mah 49%, Navid sorkh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
traxtor mah - Navid sorkh 0:0

47e minuut.
Abdelmajid onderschept slim de pass. Abdelmajid speelt de bal door. El Assali probeert de bal met de borst te controleren. El Assali draait met de bal, schiet en ... Mahjoub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
traxtor mah - Navid sorkh 1:0

54e minuut.
Dhif onderschept slim de pass. Dhif speelt de bal door. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid schiet op doel. Mahjoub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
traxtor mah - Navid sorkh 2:0

71e minuut.
Simidi met de inworp. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish passt de bal in één keer door. Maliba is nu in balbezit. Maliba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: traxtor mah 56%, Navid sorkh 44%.
traxtor mah - Navid sorkh 2:0