Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mohamad`s Power FC Radin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qazai de bal. Qazai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sellimi de bal onder controle te krijgen. Al-Doleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Estilidaei met een sublieme pass. Shirazi rent richting de bal. Al-Ghamdi begaat een overtreding. Al-Ghamdi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Khuzayn passt de bal met de wreef. El-Akil speelt de bal door. Klungelig pakt Al-Ghamdi de bal. Qazai rent richting de bal. Qazai draait met de bal, schiet en ... Al-Doleh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamad`s Power 58%, FC Radin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mohamad`s Power - FC Radin 0:0

66e minuut.
Hejazi onderschept slim de pass. Hejazi speelt de bal door. Qazai rent richting de bal. Shirazi rent richting de bal. Shirazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mohamad`s Power - FC Radin 0:1

80e minuut.
Benhalimaya controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Huayata neemt vlug de vrije trap. Khuzayn kopt de bal weg. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mohamad`s Power - FC Radin 1:1

86e minuut.
El-Akil controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Barek. El-Akil raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Akil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benhalimaya heeft problemen om de bal te vangen. Benhalimaya schiet op doel. Benhaim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamad`s Power 28%, FC Radin 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mohamad`s Power - FC Radin 1:1