Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radin Mohamad`s Power
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Estilidaei speelt de bal door. Qazai bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Ghamdi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mazlum verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlum probeert naar een medespeler te passen. Qazai is nu in balbezit. Qazai draait met de bal, schiet en ... Al-Tizieriani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi rent richting de bal. Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Shirazi schiet op doel. Al-Doleh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Estilidaei probeert naar een medespeler te passen. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata passt de bal met de wreef. Qazai is nu in balbezit. Qazai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radin - Mohamad`s Power 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radin 59%, Mohamad`s Power 41%.
FC Radin - Mohamad`s Power 1:0

75e minuut.
Boughanmi onderschept slim de pass. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil speelt de bal door. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mazlum met de inworp. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi schiet op doel. Qazai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radin - Mohamad`s Power 2:0

81e minuut.
Rouissi speelt de bal door. Shirazi rent richting de bal. Shirazi passt de bal met de wreef. Qazai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radin - Mohamad`s Power 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radin 53%, Mohamad`s Power 47%.
FC Radin - Mohamad`s Power 3:0