Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morrteddo Iran 11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Moullai is nu in balbezit. Khallali verovert de bal door een tackle van achteren. Khallali passt de bal zonder na te denken. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel. Shafaq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lahcen probeert de bal met de borst te controleren. Moullai is nu in balbezit. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali rent richting de bal. Khallali schiet op doel. Shafaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
morrteddo - Iran 11 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 61%, Iran 11 39%.
morrteddo - Iran 11 0:1

57e minuut.
Abdelmijad met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Titsi de bal. Ab Abel Udarnah begaat een overtreding. Ab Abel Udarnah krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zahedi passt de bal zonder na te denken. Moullai is nu in balbezit. Moullai probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mudakar geeft de bal voor. Lahcen kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atocha. Atocha krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sukbuni met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Rozin is nu in balbezit. Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 44%, Iran 11 56%.
morrteddo - Iran 11 0:1