Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malavan Navid sorkh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Siyavushi rent richting de bal. Siyavushi speelt de bal door. Ansari heeft problemen om de bal te vangen. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani draait met de bal, schiet en ... Falatah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
El Assali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wamish is nu in balbezit. Wamish probeert naar een medespeler te passen. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rubeen geeft de bal voor. Rahimi rent richting de bal. Ansari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaariff zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
malavan - Navid sorkh 0:1

27e minuut.
Siamiadi passt de bal in één keer door. Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malavan 58%, Navid sorkh 42%.
malavan - Navid sorkh 0:1

48e minuut.
Simidi kopt de bal weg. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malavan - Navid sorkh 1:1

50e minuut.
Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni geeft de bal voor. Wamish heeft problemen om de bal te vangen. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Siyavushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff passt de bal met de wreef. Tazariani rent richting de bal. Tazariani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malavan 47%, Navid sorkh 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malavan - Navid sorkh 1:1