Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morrteddo Navid sorkh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Shaariff geeft een lange en hoge pass. Rahimi probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Naqid ... Strafschop! Rahimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shaariff neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Lahcen is nu in balbezit. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 66%, Navid sorkh 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morrteddo - Navid sorkh 0:0

71e minuut.
Keren rent richting de bal. Boudaoud rent richting de bal. Keren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boudaoud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Shaariff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wamish rent richting de bal. Sukbuni begaat een overtreding. Sukbuni krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubeen verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff met een sublieme pass. Tazariani rent richting de bal. Tazariani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 53%, Navid sorkh 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morrteddo - Navid sorkh 0:0