Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iran 11 malavan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Azaiez passt de bal in één keer door. Sukbuni rent richting de bal. Allagui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sukbuni raakt geblesseerd tijdens het duel. Azaiez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azaiez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Iran 11 - malavan 0:1

12e minuut.
Ala geeft de bal voor. Daar is Al Nasshar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu-Abdel is nu in balbezit. Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iran 11 - malavan 1:1

22e minuut.
Azaiez passt de bal in één keer door. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel passt de bal met de wreef. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Azaiez heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Abdelmijad bokst de bal weg. Azaiez rent richting de bal. Azaiez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iran 11 - malavan 1:2

34e minuut.
Ibrezieni probeert naar een medespeler te passen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Azaiez rent richting de bal. Azaiez draait met de bal, schiet en ... Abdelmijad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Sabet Sabiri de bal onder controle te krijgen. Siyavushi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakisa. Nakisa krijgt een gele kaart. Siyavushi raakt geblesseerd tijdens het duel. Siyavushi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iran 11 52%, malavan 48%.
Iran 11 - malavan 1:2

50e minuut.
Ibrezieni met een sublieme pass. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel geeft een hoge lob. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali rent richting de bal. Khallali passt de bal met de wreef. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel geeft een lange en hoge pass. Titsi is nu in balbezit. El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abdelmijad niet meer kan verder spelen. Muhammadi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen passt de bal met de wreef. Ibrezieni rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Iran 11 - malavan 1:3

75e minuut.
Siyavushi geeft een hoge lob. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Allagui de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iran 11 49%, malavan 51%.
Iran 11 - malavan 1:3