Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morrteddo traxtor mah
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni probeert naar een medespeler te passen. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Haqiqatju bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid is nu in balbezit. Naqid geeft een hoge lob. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen passt de bal zonder na te denken. Atocha probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. Ansary bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Thabet geeft een lange en hoge pass. Qassem Yousef rent richting de bal. Qassem Yousef probeert naar een medespeler te passen. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 51%, traxtor mah 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morrteddo - traxtor mah 0:0

50e minuut.
Zahedi is nu in balbezit. Zahedi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Titsi de bal onder controle te krijgen. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Moullai is nu in balbezit. Mudakar geeft de bal voor. Nefci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Ab Abel Udarnah met een snelle inworp. Dhif rent richting de bal. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
morrteddo - traxtor mah 1:0

67e minuut.
Titsi rent richting de bal. Titsi passt de bal met de wreef. Qassem Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali onderschept slim de pass. El Assali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dhif onderschept slim de pass. Dhif met een sublieme pass. Zahedi is nu in balbezit. El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morrteddo 48%, traxtor mah 52%.
morrteddo - traxtor mah 1:0