Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radin Navid sorkh
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mahjoub trapt de bal weg. Estilidaei kopt de bal weg. Simidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi verovert de bal door een tackle van achteren. Shirazi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mahjoub trapt de bal weg. Abdelfattah kopt de bal weg. Hammoudi probeert de bal aan de voet te houden. Tazariani verovert de bal door een tackle van achteren. Tazariani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radin - Navid sorkh 0:1

12e minuut.
Hejazi rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. Hejazi onderschept slim de pass. Hejazi geeft een hoge lob. Qazai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Radin - Navid sorkh 1:1

37e minuut.
Estilidaei rent richting de bal. Estilidaei speelt de bal door. Rubeen rent richting de bal. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Wamish geeft een lange en hoge pass. Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Shirazi rent richting de bal. Shirazi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radin 35%, Navid sorkh 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Radin - Navid sorkh 1:1

55e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi met een sublieme pass. Misbahi geeft een hoge lob. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek passt de bal in één keer door. Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estilidaei is nu in balbezit. Estilidaei geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Qazai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radin - Navid sorkh 2:1

60e minuut.
Estilidaei rent richting de bal. Wamish is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estilidaei. Estilidaei krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Estilidaei geeft de bal voor. Maliba is nu in balbezit. Maliba geeft een lange en hoge pass. Qazai rent richting de bal. Qazai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rubeen onderschept slim de pass. Rubeen geeft de bal voor. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. Benhaim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Estilidaei probeert naar een medespeler te passen. Shirazi is nu in balbezit. Wamish maakt een afschuwelijke overtreding. Wamish krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radin 34%, Navid sorkh 66%.
FC Radin - Navid sorkh 2:1