Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malavan Mohamad`s Power
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi passt de bal in één keer door. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Al-Doleh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
malavan - Mohamad`s Power 1:0

23e minuut.
Majidi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukbuni. Majidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurajah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi passt de bal met de wreef. Daar is Sukbuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukbuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malavan 47%, Mohamad`s Power 53%.
malavan - Mohamad`s Power 1:0

51e minuut.
Inworp. Mansur met de inworp. Abu-Abdel is nu in balbezit. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Majidi rent richting de bal. Siamiadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majidi. Siamiadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siamiadi kan niet meer verder spelen. Azaiez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel geeft de bal voor. Hurajah kopt de bal weg. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Siyavushi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapp. Siyavushi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siyavushi met een snel genomen vrije trap. Daar is Al-Tizieriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Al-Tizieriani is nu in balbezit. Azaiez onderschept slim de pass. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malavan - Mohamad`s Power 2:0

76e minuut.
Daar is Rapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mkadmi. Rapp raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Ghamdi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Majidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Majidi rent richting de bal. Abu-Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Abu-Abdel passt de bal zonder na te denken. Azaiez is nu in balbezit. Azaiez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
El-Akil rent richting de bal. El-Akil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Majidi de bal onder controle te krijgen. Mansur is nu in balbezit. Mansur passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malavan 53%, Mohamad`s Power 47%.
malavan - Mohamad`s Power 2:0