Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Doshman Mohamad`s Power
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Bazargan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nefci de bal. Hurajah rent richting de bal. Talaqani verovert de bal door een tackle van achteren. Talaqani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Al-Tizieriani heeft problemen om de bal te vangen. Al-Doleh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Majidi probeert de bal aan de voet te houden. Talaqani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurajah. Talaqani raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Talib komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Doshman 38%, Mohamad`s Power 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tārik Doshman - Mohamad`s Power 0:0

49e minuut.
Majidi rent richting de bal. Majidi passt de bal zonder na te denken. Bolgofiani rent richting de bal. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. Daar is Benhalimaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Ala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Doshman - Mohamad`s Power 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Doshman 60%, Mohamad`s Power 40%.
Tārik Doshman - Mohamad`s Power 0:1