Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcteam Andreas1_michaelides@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Iosifides geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoniadis met een snelle inworp. Frangkou rent richting de bal. Frangkou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcteam - Andreas1_michaelides@hotmail.com 1:0

26e minuut.
Okkarides passt de bal met de wreef. Daar is Iosifides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archontakis rent richting de bal. Frangkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangkou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hadjicontanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti probeert naar een medespeler te passen. Laifis rent richting de bal. Kotsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mavroudes kopt de bal weg. Ergün is nu in balbezit. Frangkou maakt een afschuwelijke overtreding. Frangkou is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Iosifides verovert de bal door een tackle van achteren. Ergün rent richting de bal. Kounnides met een sublieme pass. Camgöz rent richting de bal. Camgöz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mavroudes verovert de bal door een tackle van achteren. Mavroudes probeert naar een medespeler te passen. Hadjicontanti probeert naar een medespeler te passen. Okkarides bereikt de bal nog maar net als eerste. Okkarides geeft een hoge lob. Neofytides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotsonis is nu in balbezit. Kotsonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcteam - Andreas1_michaelides@hotmail.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcteam 40%, Andreas1_michaelides@hotmail.com 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcteam - Andreas1_michaelides@hotmail.com 1:1

47e minuut.
Hadjicontanti passt de bal zonder na te denken. Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas onderschept slim de pass. Kounnas geeft een lange en hoge pass. Uyguner kopt de bal weg. Neofytides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
marcteam - Andreas1_michaelides@hotmail.com 1:2

77e minuut.
Iosifides geeft een lange en hoge pass. Christou kopt de bal weg. Okkarides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis rent richting de bal. Kotsonis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Okkarides onderschept slim de pass. Okkarides met een sublieme pass. Kotsonis is nu in balbezit. Okkarides bereikt de bal nog maar net als eerste. Okkarides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcteam 44%, Andreas1_michaelides@hotmail.com 56%.
marcteam - Andreas1_michaelides@hotmail.com 1:2