Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreas1_michaelides@hotmail.com marcteam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Archontakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antoniadis rent richting de bal. Efthimiou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antoniadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pehlivan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kyprianou passt de bal met de wreef. Mavroudes rent richting de bal. Mavroudes probeert naar een medespeler te passen. Kotsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neofytides trapt de bal weg. Pehlivan kopt de bal weg. Okkarides is nu in balbezit. Okkarides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Christou trapt de bal weg. Ergün rent richting de bal. Ergün passt de bal in één keer door. Mavroudes rent richting de bal. Mavroudes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreas1_michaelides@hotmail.com 46%, marcteam 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreas1_michaelides@hotmail.com - marcteam 0:0

49e minuut.
Okkarides bereikt de bal nog maar net als eerste. Okkarides geeft een hoge lob. Uyguner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kyprianou rent richting de bal. Kyprianou passt de bal in één keer door. Camgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andreas1_michaelides@hotmail.com - marcteam 0:1

65e minuut.
Kounnides is nu in balbezit. Ergün verovert de bal door een tackle van achteren. Ergün passt de bal met de wreef. Kotsonis heeft problemen om de bal te vangen. Kotsonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andreas1_michaelides@hotmail.com - marcteam 1:1

70e minuut.
Daar is Ergün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounnides rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergün. Kounnides wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Pehlivan geeft de bal voor. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis geeft een lange en hoge pass. Camgöz is nu in balbezit. Camgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreas1_michaelides@hotmail.com - marcteam 1:2

84e minuut.
Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis geeft een lange en hoge pass. Kotsonis rent richting de bal. Okkarides rent richting de bal. Okkarides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreas1_michaelides@hotmail.com 52%, marcteam 48%.
Andreas1_michaelides@hotmail.com - marcteam 1:2