Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palios dimis qiui
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen tragic


5e minuut.
Aziz rent richting de bal. Georgiades verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiades met een sublieme pass. Loizou rent richting de bal. Loizou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - qiui 0:1

12e minuut.
Gürkan onderschept slim de pass. Aziz is nu in balbezit. Georgiades maakt een afschuwelijke overtreding. Georgiades krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yaşın met een sublieme pass. Georgiades rent richting de bal. Georgiades speelt de bal door. Daar is Loizou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loizou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özmerter met de inworp. Başyiğit geeft de bal voor. Türkseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkseven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Başyiğit trapt de bal weg van het doel. Daar is Aristocleous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristocleous probeert naar een medespeler te passen. Loizou is nu in balbezit. Loizou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kyriakou trapt de bal weg van het doel. Camgöz controleert de bal met de borst. Camgöz speelt de bal door. Loizou is nu in balbezit. Loizou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan geeft de bal voor. Kerim Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı verovert de bal door een tackle van achteren. Sırrı draait met de bal, schiet en ... Kyriakou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palios dimis 59%, qiui 41%.
palios dimis - qiui 0:1

68e minuut.
Kerim Güneş geeft de bal voor. Inworp. Özmerter met een snelle inworp. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aziz heeft problemen om de bal te vangen. Camgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camgöz passt de bal in één keer door. Loizou bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palios dimis 56%, qiui 44%.
palios dimis - qiui 0:1