Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qiui palios dimis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Emin Kaptan speelt de bal door. Symeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı rent richting de bal. Sırrı haalt uit met een fantastische trap. Kyriakou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
qiui - palios dimis 0:1

11e minuut.
Türkseven kopt de bal weg. Symeon rent richting de bal. Symeon passt de bal in één keer door. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Aziz de bal. Symeon rent richting de bal. Aristocleous rent richting de bal. Symeon verovert de bal door een tackle van achteren. Symeon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Soytaç verovert de bal door een tackle van achteren. Soytaç passt de bal zonder na te denken. Loizou is nu in balbezit. Loizou schiet op doel. Constantinou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soytaç zal de hoekschop nemen. Paal! Loizou rent richting de bal. Loizou haalt uit met een fantastische trap. Oreinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Constantinou de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hadjiloizou geeft een lange en hoge pass. Soytaç is nu in balbezit. Aziz rent richting de bal. Soytaç onderschept slim de pass. Soytaç geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Aristocleous kopt de bal weg. Klungelig pakt Soytaç de bal. Gürkan met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soytaç neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Özmerter met de inworp. Daar is Symeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aziz rent richting de bal. Symeon is nu in balbezit. Symeon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qiui 46%, palios dimis 54%.
qiui - palios dimis 0:1

47e minuut.
Özadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Özadam geeft een lange en hoge pass. Yaşın probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soytaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soytaç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan passt de bal met de wreef. Sırrı is nu in balbezit. Symeon is nu in balbezit. Symeon schiet op doel. Kyriakou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Constantinou rent richting de bal. Constantinou passt de bal in één keer door. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Symeon passt de bal in één keer door. Aristocleous is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sırrı. Sırrı krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Aristocleous de bal onder controle te krijgen. Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiades passt de bal zonder na te denken. Loizou is nu in balbezit. Loizou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aristocleous probeert naar een medespeler te passen. Constantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizou begaat een overtreding. Loizou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qiui 55%, palios dimis 45%.
qiui - palios dimis 0:1