Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tyrtyryr PLAKI
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Constantinides bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemikonaklı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Constantinides is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Constantinides zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Erginel de bal. Kamarlingos verovert de bal door een tackle van achteren. Kamarlingos draait met de bal, schiet en ... Paal! Gennadiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ayman is nu in balbezit. Ayman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Çağnan geeft de bal voor. Inworp. Adamou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gemikonaklı is nu in balbezit. Gemikonaklı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Liogas de bal. Çağnan rent richting de bal. Liogas verovert de bal door een tackle van achteren. Gemikonaklı rent richting de bal. Gemikonaklı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Adamou met de inworp. Gemikonaklı is nu in balbezit. Gemikonaklı probeert naar een medespeler te passen. Liogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liogas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tyrtyryr - PLAKI 1:0

24e minuut.
Gemikonaklı is nu in balbezit. Gemikonaklı passt de bal zonder na te denken. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liogas verovert de bal door een tackle van achteren. Liogas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nadiri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsolakis komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tsolakis kopt de bal weg. Çağnan probeert naar een medespeler te passen. Kleovoulou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liogas is nu in balbezit. Liogas haalt uit met een fantastische trap. Filippou bokst de bal weg.

29e minuut.
Eleftheriou geeft een lange en hoge pass. Mouchtaris kopt de bal weg. Klungelig pakt Tzirkas de bal. Ayman onderschept slim de pass. Ayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Çağnan onderschept slim de pass. Gemikonaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Gemikonaklı met een sublieme pass. Liogas rent richting de bal. Liogas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Amca speelt de bal door. Kamarlingos is nu in balbezit. Kamarlingos probeert naar een medespeler te passen. Ayman is nu in balbezit. Ayman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tyrtyryr - PLAKI 1:1

43e minuut.
Filippou trapt de bal weg van het doel. Kamarlingos kopt de bal weg. Gemikonaklı heeft problemen om de bal te vangen. Liogas is nu in balbezit. Liogas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tyrtyryr - PLAKI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyrtyryr 38%, PLAKI 62%.
tyrtyryr - PLAKI 2:1

68e minuut.
Daar is Kamarlingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsolakis rent richting de bal. Tsolakis met een sublieme pass. Liogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liogas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tyrtyryr - PLAKI 3:1

72e minuut.
Kamarlingos is nu in balbezit. Kamarlingos passt de bal met de wreef. Mavroudes heeft problemen om de bal te vangen. Ayman is nu in balbezit. Ayman schiet op doel. Gennadiou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gemikonaklı passt de bal zonder na te denken. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liogas onderschept slim de pass. Liogas draait met de bal, schiet en ... Filippou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gemikonaklı passt de bal in één keer door. Kleovoulou is nu in balbezit. Liogas onderschept slim de pass. Liogas schiet op doel. Eleftheriou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yiangoulis rent richting de bal. Ayman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsolakis. Tsolakis krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Çağnan is nu in balbezit. Tsolakis onderschept slim de pass. Tsolakis passt de bal zonder na te denken. Amca is nu in balbezit. Amca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyrtyryr 46%, PLAKI 54%.
tyrtyryr - PLAKI 3:1