Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcteam PLAKI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Okkas verovert de bal door een tackle van achteren. Okkas geeft een hoge lob. Daar is Eleftheriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camgöz is nu in balbezit. Camgöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Mouchtaris met een snelle inworp. Kamarlingos rent richting de bal. Kamarlingos geeft een lange en hoge pass. Neofytides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcteam - PLAKI 0:1

20e minuut.
Amca geeft een hoge lob. Laifis kopt de bal weg. Kamarlingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamarlingos draait met de bal, schiet en ... Neofytides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcteam - PLAKI 0:2

30e minuut.
Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Okkas de bal onder controle te krijgen. Ayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcteam - PLAKI 0:3

34e minuut.
Mouchtaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamarlingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamarlingos geeft een hoge lob. Ayman rent richting de bal. Ayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kamarlingos passt de bal met de wreef. Neofytides met een sublieme pass. Amca kopt de bal weg. Okkas geeft de bal voor. Mouchtaris kopt de bal weg. Neofytides bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcteam 53%, PLAKI 47%.
marcteam - PLAKI 0:3

56e minuut.
Hadjicontanti kopt de bal weg. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan probeert naar een medespeler te passen. Camgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camgöz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcteam 65%, PLAKI 35%.
marcteam - PLAKI 0:3