Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palios dimis A.Y.M.A.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Gündüz onderschept slim de pass. Gündüz met een sublieme pass. Raşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Raşit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - A.Y.M.A. 0:1

10e minuut.
Raşit rent richting de bal. Gündüz is nu in balbezit. Raşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omerou met een snelle inworp. Aziz is nu in balbezit. Gündüz onderschept slim de pass. Gündüz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Constantinou trapt de bal weg. Symeon kopt de bal weg. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
palios dimis - A.Y.M.A. 1:1

18e minuut.
Gündüz met een sublieme pass. Daar is Raşit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırrı verovert de bal door een tackle van achteren. Symeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Camgöz speelt de bal door. Hürses rent richting de bal. Symeon verovert de bal door een tackle van achteren. Symeon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - A.Y.M.A. 2:1

42e minuut.
Özmerter onderschept slim de pass. Özmerter passt de bal in één keer door. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - A.Y.M.A. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palios dimis 43%, A.Y.M.A. 57%.
palios dimis - A.Y.M.A. 3:1

50e minuut.
Omerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerou geeft de bal voor. Raşit is nu in balbezit. Raşit haalt uit met een fantastische trap. Oreinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - A.Y.M.A. 3:2

67e minuut.
Symeon kan de bal niet met de borst controleren. Gündüz is nu in balbezit. Gündüz passt de bal in één keer door. Raşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Raşit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Türkseven probeert de bal aan de voet te houden. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz probeert naar een medespeler te passen. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gürkan met een sublieme pass. Özadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Özadam probeert naar een medespeler te passen. Symeon is nu in balbezit. Symeon geeft een lange en hoge pass. Louvaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Aziz rent richting de bal. Aziz passt de bal in één keer door. Symeon is nu in balbezit. Symeon schiet op doel. Louvaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
palios dimis - A.Y.M.A. 4:2

83e minuut.
Özmerter met de inworp. Hürses bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Symeon. Symeon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palios dimis 43%, A.Y.M.A. 57%.
palios dimis - A.Y.M.A. 4:2