Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smartjameel Singapore Villa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Wee is nu in balbezit. Wee passt de bal in één keer door. Bala heeft problemen om de bal te vangen. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chew geeft een hoge lob. Daar is Mupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wee speelt de bal door. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Toh is nu in balbezit. Toh probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ng de bal onder controle te krijgen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jin heeft problemen om de bal te vangen. Chow met een sublieme pass. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Leo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
smartjameel - Singapore Villa 1:0

41e minuut.
Bala is nu in balbezit. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam met een sublieme pass. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee probeert naar een medespeler te passen. Kim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muharam rent richting de bal. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kim trapt de bal weg. Chow kopt de bal weg. Vairavan heeft problemen om de bal te vangen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smartjameel 53%, Singapore Villa 47%.
smartjameel - Singapore Villa 1:0

51e minuut.
Chew met een sublieme pass. Kumar met een sublieme pass. Murugan heeft problemen om de bal te vangen. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chew geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Low de bal onder controle te krijgen. Chow probeert naar een medespeler te passen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi schiet op doel. Leo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ng rent richting de bal. Toh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smartjameel 61%, Singapore Villa 39%.
smartjameel - Singapore Villa 1:0