Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore Villa smartjameel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mupa speelt de bal door. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan passt de bal zonder na te denken. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Low geeft de bal voor. En is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Murugan ... Strafschop! En raakt geblesseerd tijdens het duel. Sin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Low onderschept slim de pass. Low geeft de bal voor. Bala rent richting de bal. Muharam onderschept slim de pass. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Villa - smartjameel 1:0

19e minuut.
Kuek rent richting de bal. Muharam onderschept slim de pass. Murugan verovert de bal door een tackle van achteren. Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Sin schiet op doel. Kim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Villa - smartjameel 2:0

38e minuut.
Chew passt de bal in één keer door. Chow rent richting de bal. Chow passt de bal in één keer door. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Villa 46%, smartjameel 54%.
Singapore Villa - smartjameel 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Sin de bal. Kuek met een sublieme pass. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow onderschept slim de pass. Chow passt de bal met de wreef. Leo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Goh verovert de bal door een tackle van achteren. Goh probeert naar een medespeler te passen. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam draait met de bal, schiet en ... Kim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Chew onderschept slim de pass. Manimala verovert de bal door een tackle van achteren. Manimala geeft een lange en hoge pass. Muharam rent richting de bal. Muharam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Villa 48%, smartjameel 52%.
Singapore Villa - smartjameel 2:0