Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jeriel fc zzaaww1100
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Yeo onderschept slim de pass. Yeo met een sublieme pass. Kanesh heeft problemen om de bal te vangen. Yeoh rent richting de bal. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh probeert naar een medespeler te passen. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Cheng met een snelle inworp. Klungelig pakt Kanesh de bal. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan draait met de bal, schiet en ... Asngari bokst de bal weg.

42e minuut.
Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew is nu in balbezit. Liew met een sublieme pass. Aw is nu in balbezit. Aw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeriel fc 74%, zzaaww1100 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jeriel fc - zzaaww1100 0:0

60e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh passt de bal in één keer door. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yeoh geeft een hoge lob. Doeltrap. Siow trapt de bal weg van het doel. Koh is nu in balbezit. Koh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gee is nu in balbezit. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh speelt de bal door. Aw rent richting de bal. Aw haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jeriel fc - zzaaww1100 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeriel fc 47%, zzaaww1100 53%.
jeriel fc - zzaaww1100 0:1