Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jeriel fc DragonForces
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Muniady verovert de bal door een tackle van achteren. Muniady geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Siow de bal onder controle te krijgen. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Eng probeert naar een medespeler te passen. Tang rent richting de bal. Yeo maakt een afschuwelijke overtreding. Yeo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met een snelle inworp. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang geeft de bal voor. Chang rent richting de bal. Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang passt de bal in één keer door. Daar is Eng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeriel fc 62%, DragonForces 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jeriel fc - DragonForces 0:0

49e minuut.
Gee rent richting de bal. Eng onderschept slim de pass. Eng probeert naar een medespeler te passen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bandhi bokst de bal weg.

71e minuut.
Athi met een snelle inworp. Chandran rent richting de bal. Chandran passt de bal in één keer door. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeriel fc 41%, DragonForces 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jeriel fc - DragonForces 0:0