Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingkong FC jeriel fc
433 attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip onderschept slim de pass. Teng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teng krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kanesh rent richting de bal. Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal met een sublieme pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Devan geeft een hoge lob. Au kopt de bal weg. Koh is nu in balbezit. Koh draait met de bal, schiet en ... Mupa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - jeriel fc 0:1

40e minuut.
Au passt de bal in één keer door. Koh rent richting de bal. Mupa onderschept slim de pass. Fan is nu in balbezit. Fan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mogan probeert naar een medespeler te passen. Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng Siong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peng Siong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Au is nu in balbezit. Au passt de bal zonder na te denken. Ganabathy is nu in balbezit. Koh onderschept slim de pass. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - jeriel fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 55%, jeriel fc 45%.
Kingkong FC - jeriel fc 0:2

46e minuut.
Venugopal speelt de bal door. Kanesh speelt de bal door. Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Au geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koh de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan rent richting de bal. Fan passt de bal zonder na te denken. Koh rent richting de bal. Koh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gee is nu in balbezit. Anan onderschept slim de pass. Anan passt de bal met de wreef. Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 55%, jeriel fc 45%.
Kingkong FC - jeriel fc 0:2