Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaaww1100 DragonForces
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang met een sublieme pass. Eng is nu in balbezit. Eng haalt uit met een fantastische trap. Asngari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Yeoh is nu in balbezit. Yeoh probeert naar een medespeler te passen. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap. Ganase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaaww1100 - DragonForces 1:0

23e minuut.
Toh probeert naar een medespeler te passen. Eng rent richting de bal. Liew rent richting de bal. Eng onderschept slim de pass. Eng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mogan speelt de bal door. Tang is nu in balbezit. Tang passt de bal in één keer door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nandi met een sublieme pass. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh haalt uit met een fantastische trap. Ganase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaaww1100 62%, DragonForces 38%.
zzaaww1100 - DragonForces 1:0

55e minuut.
Mogan heeft problemen om de bal te vangen. Yeoh rent richting de bal. Yeoh passt de bal met de wreef. Aw is nu in balbezit. Aw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Asngari speelt de bal door. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aw zijn tegenspeler op de grond. Aw krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaaww1100 57%, DragonForces 43%.
zzaaww1100 - DragonForces 1:0