Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonForces zzaaww1100
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Murugan rent richting de bal. Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng speelt de bal door. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Murugan rent richting de bal. Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Asngari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng schiet op doel. Ang rent richting de bal. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Asngari met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mogan de bal. Mogan met een sublieme pass. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Liew de bal. Eng is nu in balbezit. Eng probeert naar een medespeler te passen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mogan rent richting de bal. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh met een sublieme pass. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap. Ganase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Athi geeft de bal voor. Wah rent richting de bal. Wah passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aw is nu in balbezit. Mogan onderschept slim de pass. Mogan passt de bal met de wreef. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. Asngari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 50%, zzaaww1100 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DragonForces - zzaaww1100 0:0

56e minuut.
Chandran probeert naar een medespeler te passen. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Eng rent richting de bal. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eng speelt de bal door. Cheah rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang haalt uit met een fantastische trap. Asngari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 43%, zzaaww1100 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DragonForces - zzaaww1100 0:0