Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingkong FC Singapore Villa
433 attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Poh rent richting de bal. Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin onderschept slim de pass. Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wee onderschept slim de pass. Wee passt de bal met de wreef. Sin heeft problemen om de bal te vangen. Muharam is nu in balbezit. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teng met een harde bal richting middenveld. Mupa kopt de bal weg. Sin is nu in balbezit. Sin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Venugopal is nu in balbezit. Venugopal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krishnan de bal. Krishnan schiet op doel. Vairavan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Poh verovert de bal door een tackle van achteren. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mupa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mupa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mupa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Manimala onderschept slim de pass. Manimala speelt de bal door. Daar is Poh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang geeft een hoge lob. Leo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venugopal rent richting de bal. Venugopal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - Singapore Villa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 39%, Singapore Villa 61%.
Kingkong FC - Singapore Villa 1:0

52e minuut.
Chang passt de bal in één keer door. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal speelt de bal door. Ganase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sin met een sublieme pass. En bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng begaat een overtreding. Teng krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klungelig pakt En de bal. En geeft de bal voor. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam is nu in balbezit. Muharam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kingkong FC - Singapore Villa 1:1

87e minuut.
Chang is nu in balbezit. Chang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vairavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venugopal rent richting de bal. Venugopal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - Singapore Villa 2:1

88e minuut.
Muharam speelt de bal door. Au probeert naar een medespeler te passen. Ganabathy is nu in balbezit. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 59%, Singapore Villa 41%.
Kingkong FC - Singapore Villa 2:1