Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonForces smartjameel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng met een sublieme pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ... Kim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForces - smartjameel 1:0

31e minuut.
Bala kopt de bal weg. Eng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jin. Jin krijgt een gele kaart. Eng roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Eng kan niet meer verder spelen. Murugan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Murugan probeert naar een medespeler te passen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee rent richting de bal. Murugan rent richting de bal. Murugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wah rent richting de bal. Kumar verovert de bal door een tackle van achteren. Kumar met een sublieme pass. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 58%, smartjameel 42%.
DragonForces - smartjameel 1:0

59e minuut.
Athi probeert de bal aan de voet te houden. Chew is nu in balbezit. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DragonForces - smartjameel 1:1

72e minuut.
Murugan probeert de bal met de borst te controleren. Murugan met een sublieme pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForces - smartjameel 2:1

90e minuut.
Bala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tan komt het veld opgelopen. Goh met een snelle inworp. Toh is nu in balbezit. Toh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 55%, smartjameel 45%.
DragonForces - smartjameel 2:1