Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingkong FC smartjameel
433 attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chang heeft problemen om de bal te vangen. Venugopal rent richting de bal. Venugopal speelt de bal door. Ganase is nu in balbezit. Ganase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Anan rent richting de bal. Chow verovert de bal door een tackle van achteren. Chow met een sublieme pass. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Anan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Wee rent richting de bal. Chang rent richting de bal. Chang passt de bal met de wreef. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krishnan rent richting de bal. Krishnan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Mupa rent richting de bal. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi speelt de bal door. Chow rent richting de bal. Chow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - smartjameel 0:1

30e minuut.
Kumar met een sublieme pass. Chow rent richting de bal. Anan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow verovert de bal door een tackle van achteren. Chow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mogan neemt de hoekschop. Daar is Bala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganase rent richting de bal. Ganase schiet op doel. Kim bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Poh is nu in balbezit. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Poh is nu in balbezit. Chew is nu in balbezit. Chew passt de bal in één keer door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 54%, smartjameel 46%.
Kingkong FC - smartjameel 0:1

46e minuut.
Venugopal passt de bal in één keer door. Ganase is nu in balbezit. Ganase passt de bal met de wreef. Mogan rent richting de bal. Mogan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chang speelt de bal door. Venugopal heeft problemen om de bal te vangen. Venugopal speelt de bal door. Ganase rent richting de bal. Ganase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Krishnan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poh rent richting de bal. Krishnan rent richting de bal. Krishnan geeft een lange en hoge pass. Ganase krijgt zijn hoofd ertegen. Kim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Goh geeft een hoge lob. Mupa is nu in balbezit. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Anan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingkong FC - smartjameel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingkong FC 52%, smartjameel 48%.
Kingkong FC - smartjameel 0:2