Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonForces Mobile Area
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Murugan passt de bal met de wreef. Chong is nu in balbezit. Muzapar onderschept slim de pass. Wong onderschept slim de pass. Wong haalt uit met een fantastische trap. Ganase bokst de bal weg.

18e minuut.
Hing kopt de bal weg. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal passt de bal met de wreef. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Eng onderschept slim de pass. Eng geeft een lange en hoge pass. Meng heeft problemen om de bal te vangen. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForces - Mobile Area 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 54%, Mobile Area 46%.
DragonForces - Mobile Area 1:0

46e minuut.
Wong passt de bal zonder na te denken. Wah rent richting de bal. Wah geeft een hoge lob. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hup met een snelle inworp. Soon rent richting de bal. Soon passt de bal zonder na te denken. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Venugopal met een sublieme pass. Hing rent richting de bal. Hing passt de bal met de wreef. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForces 47%, Mobile Area 53%.
DragonForces - Mobile Area 1:0