Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smartjameel zzaaww1100
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jin is nu in balbezit. Jin passt de bal zonder na te denken. Daar is Bandhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chow is nu in balbezit. Chow schiet op doel. Asngari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
smartjameel - zzaaww1100 1:0

15e minuut.
Toh probeert de bal met de borst te controleren. Nandi is nu in balbezit. Toh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toh krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cheah met de inworp. Liew probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aw de bal. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chow kopt de bal weg. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Asngari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kumar onderschept slim de pass. Kumar probeert naar een medespeler te passen. Chow met een sublieme pass. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuek is nu in balbezit. Kuek speelt de bal door. Yeoh speelt de bal door. Aw is nu in balbezit. Aw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smartjameel - zzaaww1100 1:1

41e minuut.
Toh is nu in balbezit. Cheng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toh. Toh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cheng rent richting de bal. Chow is nu in balbezit. Chow met een sublieme pass. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smartjameel 43%, zzaaww1100 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smartjameel - zzaaww1100 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Aw de bal. Cheng rent richting de bal. Chow onderschept slim de pass. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
smartjameel - zzaaww1100 2:1

50e minuut.
Cheah is nu in balbezit. Jin verovert de bal door een tackle van achteren. Jin geeft een lange en hoge pass. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow geeft de bal voor. Asngari bokst de bal weg.

54e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Liew heeft problemen om de bal te vangen. Chow rent richting de bal. Chow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Murugan verovert de bal door een tackle van achteren. Jin is nu in balbezit. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow onderschept slim de pass. Chow met een sublieme pass. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow onderschept slim de pass. Bandhi is nu in balbezit. Chow rent richting de bal. Chow haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kumar passt de bal in één keer door. Aw rent richting de bal. Tan speelt de bal door. Aw heeft problemen om de bal te vangen. Aw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smartjameel - zzaaww1100 2:2

78e minuut.
Chow rent richting de bal. Chow passt de bal in één keer door. Goh probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
smartjameel - zzaaww1100 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smartjameel 50%, zzaaww1100 50%.
smartjameel - zzaaww1100 3:2