Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore Villa jeriel fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Wee met een sublieme pass. Au bereikt de bal nog maar net als eerste. Au probeert naar een medespeler te passen. Muharam is nu in balbezit. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Villa - jeriel fc 1:0

15e minuut.
Mupa speelt de bal door. Teo probeert naar een medespeler te passen. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh onderschept slim de pass. Koh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Au de bal. Au met een sublieme pass. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam haalt uit met een fantastische trap. Bandhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Villa - jeriel fc 2:0

43e minuut.
Muharam is nu in balbezit. Yeo geeft een hoge lob. Low kopt de bal weg. Sin rent richting de bal. Sin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Villa 30%, jeriel fc 70%.
Singapore Villa - jeriel fc 2:0

55e minuut.
Yip rent richting de bal. Yip geeft de bal voor. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore Villa - jeriel fc 2:1

75e minuut.
Teo passt de bal met de wreef. Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manimala de bal. Koh rent richting de bal. Koh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Au met een sublieme pass. Teo is nu in balbezit. Mupa is nu in balbezit. Teo verovert de bal door een tackle van achteren. Teo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore Villa 50%, jeriel fc 50%.
Singapore Villa - jeriel fc 2:1