Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mobile Area Kingkong FC
Normal Tactiek 433 attack
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Venugopal de bal. Venugopal haalt uit met een fantastische trap. Kanesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobile Area - Kingkong FC 0:1

10e minuut.
Soon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hon komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Ganabathy rent richting de bal. Chong onderschept slim de pass. Chong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mobile Area - Kingkong FC 1:1

30e minuut.
Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anan. Anan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Teng geeft de bal voor. Mikuni kopt de bal weg. Poh heeft problemen om de bal te vangen. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mobile Area - Kingkong FC 2:1

39e minuut.
Wong onderschept slim de pass. Poh rent richting de bal. Poh passt de bal met de wreef. Chang rent richting de bal. Chang geeft de bal voor. Paal! Kanesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foo komt het veld opgelopen. Kanesh met een harde bal richting middenveld. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan is nu in balbezit. Krishnan verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobile Area 53%, Kingkong FC 47%.
Mobile Area - Kingkong FC 2:1

50e minuut.
Inworp. Mee met de inworp. Hon geeft een lange en hoge pass. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Meng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chong rent richting de bal. Ganabathy verovert de bal door een tackle van achteren. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong is nu in balbezit. Chong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Murugan speelt de bal door. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong met een sublieme pass. Chong is nu in balbezit. Chong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Foo rent richting de bal. Foo met een sublieme pass. Mogan geeft een lange en hoge pass. Krishnan is nu in balbezit. Krishnan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mobile Area 27%, Kingkong FC 73%.
Mobile Area - Kingkong FC 2:1