Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romeo Fc DragonForces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Athi geeft een hoge lob. Inworp. Ang met de inworp. Klungelig pakt Sui Sen de bal. Sui Sen met een sublieme pass. Paal!

3e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Eng is nu in balbezit. Eng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan passt de bal met de wreef. Eng rent richting de bal. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen onderschept slim de pass. Sui Sen passt de bal zonder na te denken. Nam rent richting de bal. Nam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romeo Fc - DragonForces 1:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wah met de inworp. Eng geeft een hoge lob. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romeo Fc - DragonForces 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Sui Sen de bal. Sui Sen met een sublieme pass. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romeo Fc - DragonForces 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romeo Fc 54%, DragonForces 46%.
Romeo Fc - DragonForces 1:2

46e minuut.
Muniady is nu in balbezit. Sui Sen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muniady. Sui Sen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sui Sen kan niet meer verder spelen. Chop komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Teoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogan rent richting de bal. Chop onderschept slim de pass. Chop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Muniady rent richting de bal. Chop onderschept slim de pass. Chop probeert naar een medespeler te passen. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam draait met de bal, schiet en ... Ganase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ngee geeft een lange en hoge pass. Teoh is nu in balbezit. Tang speelt de bal door. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop draait met de bal, schiet en ... Ganase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chandran rent richting de bal. Chop speelt de bal door. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop is nu in balbezit. Chop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ngee is nu in balbezit. Wah onderschept slim de pass. Wah geeft de bal voor. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romeo Fc 32%, DragonForces 68%.
Romeo Fc - DragonForces 1:2