Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lolfc FC Barcelona_1899
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yücel onderschept slim de pass. Yücel geeft een hoge lob. Daar is Misos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastellides rent richting de bal. Pastellides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kansu controleert de bal met de borst. Yücel rent richting de bal. Kansu begaat een overtreding. Kansu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Emin rent richting de bal. Emin met een sublieme pass. Erhat probeert naar een medespeler te passen. Pastellides is nu in balbezit. Pastellides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lolfc - FC Barcelona_1899 0:1

17e minuut.
Flouris verovert de bal door een tackle van achteren. Flouris passt de bal in één keer door. Pastellides is nu in balbezit. Pastellides haalt uit met een fantastische trap. Koureas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Paletsios is nu in balbezit. Tsolakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis met een sublieme pass. Pastellides is nu in balbezit. Pastellides schiet op doel. Koureas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tsolakidis onderschept slim de pass. Tsolakidis met een sublieme pass. Nicolaides bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou onderschept slim de pass. Fotiou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Flouris verovert de bal door een tackle van achteren. Flouris probeert naar een medespeler te passen. Mouchtaris is nu in balbezit. Pastellides verovert de bal door een tackle van achteren. Pastellides draait met de bal, schiet en ... Koureas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koureas speelt de bal door. Konstantinou controleert de bal met de borst. Shialis rent richting de bal. Shialis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Emin met een snelle inworp. Flouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Flouris met een sublieme pass. Pastellides is nu in balbezit. Pastellides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat verovert de bal door een tackle van achteren. Erhat speelt de bal door. Klungelig pakt Pastellides de bal. Pastellides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lolfc - FC Barcelona_1899 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolfc 56%, FC Barcelona_1899 44%.
lolfc - FC Barcelona_1899 0:2

47e minuut.
Tsolakidis rent richting de bal. Fotiou onderschept slim de pass. Fotiou passt de bal in één keer door. Shialis rent richting de bal. Shialis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lolfc - FC Barcelona_1899 1:2

56e minuut.
Klungelig pakt Shialis de bal. Erhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat passt de bal met de wreef. Pastellides rent richting de bal. Pastellides draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fotiou onderschept slim de pass. Fotiou passt de bal zonder na te denken. Shialis is nu in balbezit. Shialis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konstantinou de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Birinci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fotiou onderschept slim de pass. Fotiou passt de bal met de wreef. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kleanthous probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tsolakidis de bal onder controle te krijgen. Shialis is nu in balbezit. Shialis schiet op doel. Sömek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolfc 46%, FC Barcelona_1899 54%.
lolfc - FC Barcelona_1899 1:2