Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ozcan omonoia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lemesios heeft problemen om de bal te vangen. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar speelt de bal door. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Dereseven onderschept slim de pass. Dereseven passt de bal zonder na te denken. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios draait met de bal, schiet en ... Siailis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - omonoia 0:1

31e minuut.
Lemesios speelt de bal door. Yiangoudakis rent richting de bal. Taseli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiangoudakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yiangoudakis kan niet meer verder spelen. Krassas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 68%, omonoia 32%.
ozcan - omonoia 0:1

52e minuut.
Lemesios passt de bal zonder na te denken. Inworp. Miroğlu met de inworp. Papacostas rent richting de bal. Papacostas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Papacostas rent richting de bal. Papacostas passt de bal in één keer door. Lemesios rent richting de bal. Lemesios haalt uit met een fantastische trap. Sırrı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - omonoia 0:2

71e minuut.
Kürşat met de inworp. Lemesios rent richting de bal. Papacostas is nu in balbezit. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios schiet op doel. Christou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Trisokkas heeft problemen om de bal te vangen. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat geeft een lange en hoge pass. Yücel rent richting de bal. Yücel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 57%, omonoia 43%.
ozcan - omonoia 0:2