Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ozcan aleks_2@abv.bg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar begaat een overtreding. Kaçar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lemesios passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Georgiades de bal. Yücel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yücel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bendaşan met een sublieme pass. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar onderschept slim de pass. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sıdal probeert naar een medespeler te passen. Ergüçlü is nu in balbezit. Lemesios is nu in balbezit. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü schiet op doel. Kythreotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kaçar is nu in balbezit. Sıdal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siailis de bal. Ergüçlü onderschept slim de pass. Ergüçlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 55%, aleks_2@abv.bg 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ozcan - aleks_2@abv.bg 0:0

54e minuut.
Siailis geeft de bal voor. Klungelig pakt Sıdal de bal. Papaioannou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papaioannou krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Özsoylular is nu in balbezit. Özsoylular passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ergüçlü de bal. Ergüçlü schiet op doel. Kythreotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - aleks_2@abv.bg 0:1

79e minuut.
Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas verovert de bal door een tackle van achteren. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis geeft een hoge lob. Özsoylular geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sıdal heeft problemen om de bal te vangen. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar met een sublieme pass. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 38%, aleks_2@abv.bg 62%.
ozcan - aleks_2@abv.bg 0:1