Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoia Α.E.Λ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Papacostas speelt de bal door. Klungelig pakt Constantas de bal. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios draait met de bal, schiet en ... Tokatlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Doeltrap. Christou trapt de bal weg. Papacostas kopt de bal weg. Parpas rent richting de bal. Parpas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zembashis passt de bal in één keer door. Parpas is nu in balbezit. Parpas speelt de bal door. Özustaoğlu rent richting de bal. Özustaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zembashis is nu in balbezit. Zembashis passt de bal zonder na te denken. Kizas speelt de bal door. Özustaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Özustaoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yiasemi geeft de bal voor. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas met een sublieme pass. Klungelig pakt Özustaoğlu de bal. Özustaoğlu schiet op doel. Christou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Miroğlu passt de bal met de wreef. Zembashis rent richting de bal. Zembashis probeert naar een medespeler te passen. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - Α.E.Λ 1:0

44e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan speelt de bal door. Parpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoia 57%, Α.E.Λ 43%.
omonoia - Α.E.Λ 1:0

46e minuut.
Daar is Parpas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesios onderschept slim de pass. Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios verovert de bal door een tackle van achteren. Lemesios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lemesios verovert de bal door een tackle van achteren. Constantas rent richting de bal. Lemesios onderschept slim de pass. Lemesios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - Α.E.Λ 2:0

62e minuut.
Papacostas is nu in balbezit. Papacostas passt de bal zonder na te denken. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios draait met de bal, schiet en ... Tokatlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - Α.E.Λ 3:0

70e minuut.
Öztoprak rent richting de bal. Miroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Miroğlu speelt de bal door. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Necat rent richting de bal. Miroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroğlu geeft een hoge lob. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas draait met de bal, schiet en ... Tokatlı bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kizas geeft een hoge lob. Özustaoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpas rent richting de bal. Parpas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoia 51%, Α.E.Λ 49%.
omonoia - Α.E.Λ 3:0