Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.E.Λ omonoia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dereseven passt de bal in één keer door. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas haalt uit met een fantastische trap. Tokatlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.E.Λ - omonoia 0:1

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tokatlı niet meer kan verder spelen. Taseli komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Yiasemi met de inworp. Dereseven speelt de bal door. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios schiet op doel. Taseli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.E.Λ - omonoia 0:2

11e minuut.
Parpas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aziz komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lemesios is nu in balbezit. Papacostas is nu in balbezit. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios schiet op doel. Physentzides probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.E.Λ 49%, omonoia 51%.
Α.E.Λ - omonoia 0:2

64e minuut.
Zembashis speelt de bal door. Özustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nolan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Taseli de bal. Aziz rent richting de bal. Yiasemi speelt de bal door. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Papettas is nu in balbezit. Papettas geeft een lange en hoge pass. Nolan speelt de bal door. Aziz controleert de bal met de borst. Aziz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Öztoprak met een sublieme pass. Yiasemi is nu in balbezit. Yiasemi passt de bal zonder na te denken. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.E.Λ 40%, omonoia 60%.
Α.E.Λ - omonoia 0:2