Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona_1899 ac omonoia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Siailis met een snelle inworp. Özgür is nu in balbezit. Özgür met een sublieme pass. Klungelig pakt Başyiğit de bal. Başyiğit draait met de bal, schiet en ... Sömek bokst de bal weg.

4e minuut.
Siailis passt de bal met de wreef. Özgür is nu in balbezit. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür onderschept slim de pass. Özgür schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Erhat probeert naar een medespeler te passen. Karamanis geeft een hoge lob. Birinci is nu in balbezit. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Özgür is nu in balbezit. Birinci onderschept slim de pass. Birinci probeert naar een medespeler te passen. Pastellides is nu in balbezit. Pastellides draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Spyrou trapt de bal weg. Özgür kopt de bal weg. Karamanis heeft problemen om de bal te vangen. Pastellides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastellides schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Nicolaides kopt de bal weg. Nolan rent richting de bal. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür haalt uit met een fantastische trap. Nolan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sömek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Birinci kopt de bal weg. Nolan rent richting de bal. Özgür onderschept slim de pass. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona_1899 - ac omonoia 0:1

44e minuut.
Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir geeft de bal voor. Başyiğit kopt de bal weg. Özgür is nu in balbezit. Özgür draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona_1899 63%, ac omonoia 37%.
FC Barcelona_1899 - ac omonoia 0:1

50e minuut.
Karamanis onderschept slim de pass. Karamanis passt de bal zonder na te denken. Konstantinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit onderschept slim de pass. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Erhat rent richting de bal. Erhat geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karamanis de bal onder controle te krijgen. Pastellides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastellides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Flouris speelt de bal door. Emin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Şah ... Strafschop! Şah krijgt een gele kaart. Emin raakt geblesseerd tijdens het duel. Flouris zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Spyrou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Karamanis passt de bal met de wreef. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona_1899 - ac omonoia 0:2

70e minuut.
Flouris speelt de bal door. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal met de wreef. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona_1899 45%, ac omonoia 55%.
FC Barcelona_1899 - ac omonoia 0:2