Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apoel Fc Nicosia lolfc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Gökçora de bal. Kleanthous is nu in balbezit. Kleanthous met een sublieme pass. Shialis is nu in balbezit. Shialis draait met de bal, schiet en ... Koutsoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Merkis is nu in balbezit. Fotiou rent richting de bal. Merkis begaat een overtreding. Merkis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Fotiou passt de bal in één keer door. Kleanthous rent richting de bal. Kleanthous geeft een hoge lob. Kansu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Deniz de bal. Koutsoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Paletsios geeft een lange en hoge pass. Daar is Atakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleanthous rent richting de bal. Kleanthous draait met de bal, schiet en ... Shialis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoel Fc Nicosia 45%, lolfc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apoel Fc Nicosia - lolfc 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Lysandrou de bal onder controle te krijgen. Merkis is nu in balbezit. Merkis geeft de bal voor. Lysandrou is nu in balbezit. Lysandrou schiet op doel. Koureas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaşif de bal. Shialis onderschept slim de pass. Shialis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paletsios heeft problemen om de bal te vangen. Gökçora rent richting de bal. Gökçora passt de bal met de wreef. Lysandrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysandrou draait met de bal, schiet en ... Koureas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Apoel Fc Nicosia - lolfc 1:0

84e minuut.
Kaşif met een sublieme pass. Atakan heeft problemen om de bal te vangen. Shialis begaat een overtreding. Atakan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Atakan kan niet meer verder spelen. Hadjigeorgiou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoel Fc Nicosia 42%, lolfc 58%.
Apoel Fc Nicosia - lolfc 1:0