Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lolfc Apoel Fc Nicosia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hadjifedonos speelt de bal door. Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Misos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misos krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Hadjifedonos de bal. Fotiou rent richting de bal. Fotiou passt de bal zonder na te denken. Shialis is nu in balbezit. Shialis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kountouris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fotiou rent richting de bal. Shialis is nu in balbezit. Shialis haalt uit met een fantastische trap. Koutsoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roussounides met een snelle inworp. Kountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zihni Bilgehan onderschept slim de pass. Zihni Bilgehan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Merkis is nu in balbezit. Shialis verovert de bal door een tackle van achteren. Shialis passt de bal in één keer door. Fotiou rent richting de bal. Fotiou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Shialis schiet op doel. Kaşif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kleanthous geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shialis springt en kopt de bal. Koutsoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kleanthous zal de hoekschop nemen. Koutsoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kountouris met een sublieme pass. Fotiou is nu in balbezit. Shialis is nu in balbezit. Shialis draait met de bal, schiet en ... Koutsoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lolfc - Apoel Fc Nicosia 1:0

41e minuut.
Kountouris rent richting de bal. Zihni Bilgehan onderschept slim de pass. Zihni Bilgehan passt de bal in één keer door. Lysandrou rent richting de bal. Lysandrou draait met de bal, schiet en ... Koureas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolfc 39%, Apoel Fc Nicosia 61%.
lolfc - Apoel Fc Nicosia 1:0

50e minuut.
Misos rent richting de bal. Misos speelt de bal door. Kountouris heeft problemen om de bal te vangen. Lysandrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysandrou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lysandrou met een sublieme pass. Genagritis is nu in balbezit. Zouvanis geeft een lange en hoge pass. Fotiou rent richting de bal. Fotiou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lolfc - Apoel Fc Nicosia 2:0

60e minuut.
Shialis onderschept slim de pass. Fotiou is nu in balbezit. Fotiou probeert naar een medespeler te passen. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mouchtaris geeft een lange en hoge pass. Merkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fotiou met een sublieme pass. Daar is Shialis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shialis schiet op doel. Koutsoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Roussounides probeert de bal met de borst te controleren. Kountouris rent richting de bal. Kountouris probeert naar een medespeler te passen. Lysandrou is nu in balbezit. Lysandrou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pelentritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mavioğlu speelt de bal door. Fotiou rent richting de bal. Fotiou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lolfc 58%, Apoel Fc Nicosia 42%.
lolfc - Apoel Fc Nicosia 2:0