Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.E.Λ ozcan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Öztoprak is nu in balbezit. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat met een sublieme pass. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis draait met de bal, schiet en ... Tokatlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokatlı met een sublieme pass. Sırrı is nu in balbezit. Özustaoğlu onderschept slim de pass. Özustaoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kythreotis met een harde bal richting middenveld. Kaçar kopt de bal weg. Parpas is nu in balbezit. Parpas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Necat geeft de bal voor. Kahveci is nu in balbezit. Kizas maakt een afschuwelijke overtreding. Kizas krijgt een gele kaart. Kahveci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papaioannou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tokatlı bokst de bal weg.

24e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar geeft de bal voor. Daar is Necat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşat rent richting de bal. Kürşat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Constantas trapt de bal weg van het doel. Papaioannou kopt de bal weg. Öztoprak rent richting de bal. Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Papaioannou is nu in balbezit. Parpas is nu in balbezit. Kizas speelt de bal door. Özustaoğlu rent richting de bal. Özustaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.E.Λ 47%, ozcan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.E.Λ - ozcan 0:0

82e minuut.
Zembashis passt de bal zonder na te denken. Özustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis rent richting de bal. Özustaoğlu is nu in balbezit. Özustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kythreotis met een harde bal richting middenveld. Yücel kopt de bal weg. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis schiet op doel. Tokatlı bokst de bal weg.

90e minuut.
Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas passt de bal zonder na te denken. Özustaoğlu rent richting de bal. Özustaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kythreotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.E.Λ 44%, ozcan 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.E.Λ - ozcan 0:0