Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac omonoia Α.E.Λ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Başyiğit is nu in balbezit. Xenofidos rent richting de bal. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - Α.E.Λ 1:0

24e minuut.
Kizas is nu in balbezit. Kizas met een sublieme pass. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şah kopt de bal weg. Kezos probeert de bal aan de voet te houden. Özustaoğlu rent richting de bal. Özustaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu onderschept slim de pass. Başak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özustaoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Özustaoğlu kan niet meer verder spelen. Aziz komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Parpas neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Parpas verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis rent richting de bal. Karamanis passt de bal zonder na te denken. Zembashis is nu in balbezit. Zembashis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ac omonoia - Α.E.Λ 1:1

33e minuut.
Zembashis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neofytides komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Karamanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Constantas de bal. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Physentzides speelt de bal door. Kizas is nu in balbezit. Kizas passt de bal zonder na te denken. Aziz is nu in balbezit. Aziz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ac omonoia - Α.E.Λ 1:2

40e minuut.
Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpas onderschept slim de pass. Parpas passt de bal met de wreef. Aziz is nu in balbezit. Aziz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Başyiğit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Physentzides de bal onder controle te krijgen. Constantas geeft de bal voor. Aziz is nu in balbezit. Aziz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 59%, Α.E.Λ 41%.
ac omonoia - Α.E.Λ 1:2

59e minuut.
Şah onderschept slim de pass. Şah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Constantas de bal. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. Tokatlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Constantas de bal. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ac omonoia - Α.E.Λ 2:2

90e minuut.
Papettas met een sublieme pass. Neofytides heeft problemen om de bal te vangen. Karamanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neofytides roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Neofytides kan niet meer verder spelen. Pilakoutas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac omonoia 47%, Α.E.Λ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac omonoia - Α.E.Λ 2:2