Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ozcan FC Barcelona_1899
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lemesios rent richting de bal. Lemesios probeert naar een medespeler te passen. Pastellides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastellides schiet op doel. Sırrı probeert de bal aan de voet te houden. Kythreotis bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Filotas met de inworp. Flouris is nu in balbezit. Flouris haalt uit met een fantastische trap. Kythreotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - FC Barcelona_1899 0:1

14e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar passt de bal in één keer door. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis haalt uit met een fantastische trap. Sömek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Flouris onderschept slim de pass. Pastellides rent richting de bal. Papaioannou rent richting de bal. Pastellides verovert de bal door een tackle van achteren. Pastellides schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Erhat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sırrı de bal. Pastellides rent richting de bal. Flouris is nu in balbezit. Flouris schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - FC Barcelona_1899 0:2

32e minuut.
Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat geeft de bal voor. Papaioannou rent richting de bal. Kaçar rent richting de bal. Kaçar draait met de bal, schiet en ... Sömek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Konstantinou geeft de bal voor. Kahveci kopt de bal weg. Yücel controleert de bal met de borst. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 55%, FC Barcelona_1899 45%.
ozcan - FC Barcelona_1899 0:2

49e minuut.
Kythreotis probeert naar een medespeler te passen. Tsolakidis kopt de bal weg. Hasipoğlu rent richting de bal. Flouris is nu in balbezit. Flouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Papaioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaioannou geeft een hoge lob. Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Papaioannou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefanou komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Flouris met een sublieme pass. Tsolakidis rent richting de bal. Tsolakidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pastellides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastellides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 55%, FC Barcelona_1899 45%.
ozcan - FC Barcelona_1899 0:2